Om os

Orkidee Dania tilbyder både festlokaler, mad og diner transportable, til dine fester og arrangementer.

Vi er beliggende på Dania kun 8,5 km fra Mariager og 9 km fra Hadsund, med udsigt ud over Mariagerfjord. Lige neden for restauranten ligger en lille privatejet havn, der giver mulighed for at ankomme i båd.

Orkidee Dania blev åbnet i 1987, af Jette Skou Christensen, men bliver i dag drevet af Jettes søster Dorte Skou Christensen.

På Orkidee Dania kan vi tilbyde alle typer mad og er meget fleksible med indretningen af vores lokaler. Vi har 3 lokaler, Det store (110 pers.), Det mellemste (40 pers.) og Det lille (24 pers.), og alle lokaler har udsigt til Mariager fjord og terrasse.

I kan, som inspiration se vores menukort her. Har I nogen specielle ønsker der ikke er på menukortet, kan vi sagtens finde ud af det, eller hvis I har et bestemt budget. I er altid velkommen til at ringe og høre nærmere på 98 58 39 16, eller book et møde.

Vi har blandt andet erfaring med fødselsdage, familiefester, konfirmationer, bryllupper, møder og kurser, og tilbyder alt lige fra morgenmad til natmad. Betaling kan ske ved bankoverførsel, kontanter eller MobilePay.

Der er mulighed for at overnatte på Motel Dania, ligger lige på den anden side af vejen.

Se mere på www.moteldania.dk

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os